MR. DAM BANH MI

Recentebeoordeling


4 sterren uit 871 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Mr. Dam Banh Mi. Meer weten? Ontdek meer

20 nov 2022 om 15:48 Eten is heerlijk. Bezorging een ramp. Prima dat het drukker is op zondag, maar pas dan de verwachte bezorgtijd aan. Er staat verwacht binnen 30 minuten en vervolgens moet je 1,5 uur wachten.
16 nov 2022 om 19:14 Lekkere maaltijd alleen jammer dat het niet meer warm was bij aankomst
16 nov 2022 om 14:53 Quality fresh tasty food
11 nov 2022 om 23:32 Delicious as always, one of the best to do it
11 nov 2022 om 15:58 Het eten was koud en het stonk ontzettend. Ik weet niet hoe ik het hem kunnen opeten! Sorry MR dan maar ik ga niet nogmaals ik jullie bestellen. Wat heb ik gegeten Broodje Beef: stonk Avocado rol: niet lekker
11 nov 2022 om 15:48 Eten was echt top wel jammer dat ik 53 min moest wachten maar het was het wachten waard!
6 nov 2022 om 16:15 The avocado roll didn't had any avocado in it. The 'broodje shrimp' was good. But we had to wait for 90 minutes before our order arrived.
4 nov 2022 om 14:34 Heel erg lekker maar duurde wel heel lang
3 nov 2022 om 19:55 Heerlijk, en super snelle bezorging en het belangrijkste een super aardige en lieve bezorger ! Hij verdient de wereld
29 okt 2022 om 15:15 Lang wachten maar eten was lekker
26 okt 2022 om 23:25 Broodje was wederom heerlijk. Echter weer ruim anderhalf uur moeten wachten.
24 okt 2022 om 13:25 De broodjes zijn altijd heerlijk. Echter duurt het altijd waanzinnig lang met de bezorging. Dit keer duurde het zelfs twee uur..