MR. DAM BANH MI

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 843 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Mr. Dam Banh Mi. Meer weten? Ontdek meer

28 sep 2022 om 20:57 The shrimp rolls were so hard and cold. Maybe they were made long hours ago. Couldn't eat them. Banh mi was ok.
27 sep 2022 om 20:00 Heerlijk eten gebracht door een hele leuke vrouw uit Litouwen
23 sep 2022 om 21:07 Erg lekker vlees en lekker fris in combinatie met de zoetzure groente
10 sep 2022 om 21:07 Lekker broodje! Hoe warmer hoe beter
1 sep 2022 om 16:56 Lekkere broodjes! Ik zal volgende even bellen blijkbaar gaat ook commissie naar tb als je af haalt...
1 sep 2022 om 14:34 Altijd lekker, de broodjes van Mr. Dam. Houd er rond de lunch wel rekening mee dat het (bijna) en uur duurt. En het is jammer dat ze de opmerking niet hadden gelezen en er wel pepertjes en koriander op mijn broodje zaten...
19 aug 2022 om 14:45 Helemaal top, beetje duur alleen maar dat krijg je ervan als je te lui bent om het op te halen.
17 aug 2022 om 21:20 Uitstekende bezorger maar wel erg lang moeten wachten.
17 aug 2022 om 18:48 Er stond eerst dat het 18 minuten zou duren maar uiteindelijk werd het bijna 3 kwartier